Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang op basisschool de Leeuwerik wordt verzorgd door MIK/PIW.

Bij ons op school zijn de volgende mogelijkheden m.b.t. buitenschoolse opvang aanwezig:

  • Kinderopvang                     0 – 4 jaar
  • Peuteropvang                     2 – 4 jaar
  • Buitenschoolse opvang        4 – 13 jaar

Kinderopvang 0 – 4 jaar

Bij KDV de Leeuwerik zijn alle kinderen van 0 tot 4 jaar welkom in een veilige en vertrouwde omgeving waar ze zich kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf is dagelijks geopend van 7.00 tot 18.30 uur. Ook is er de mogelijkheid om maatwerk in te kopen en flexibele opvang af te nemen. Bovendien is er sprake van aansluitend aanbod bij peutercentrum ’t Soosje. Bezoekt uw peuter ’t Soosje? Dan is uw kind aansluitend welkom bij KDV de Leeuwerik.

Peuteropvang 2 – 4 jaar

Peutercentrum ’t Soosje is gehuisvest op de begane grond in basisschool De leeuwerik aan de rand van Einighausen. Onze ‘buren’ in school zijn het KDV en de BSO. In dit nieuwe gebouw beschikt ’t Soosje over een grote zaal. Er is een grote buitenruimte, apart voor de peuters, ook het KDV maakt hier gebruik van Bij peutercentrum het soosje leren we samen spelen, samen delen, maar vooral ook samen plezier maken. We knutselen, zingen liedjes, en bereiden ons zo al voor op de basisschool.

   Buitenschoolse opvang 4 – 12 jaar

De buitenschoolse opvang bestaat uit voorschoolse en naschoolse opvang. Deze is geopend voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Tijdens schoolweken zijn kinderen bij de voorschoolse opvang welkom van 7.30 tot 8.30 uur en bij de naschoolse opvang van 14. 45 tot 18.30 uur.

In de vakanties en tijdens studiedagen is de BSO geopend van 7.30 tot 18.30 uur.  Op vrijdag is de BSO voor groep 1 / 2 geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

In overleg is uitbreiding mogelijk tijdens vakanties en schoolweken.

   Contactpersonen: 

Planner Tanja van Bakel: 0651793586 of stuur een e-mail
Locatiemanager Louis Cordewener

http://www.spelenderwijs.nl