Knallende carnavalsviering!

Carnaval 2017 is alweer voorbij maar nog lang niet uit ons geheugen gewist. Op donderdagmiddag 23-02 hadden de kleuters hun eigen carnavalsviering in de grote gymzaal; de dag erna was het feest voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8.

Het Klaverblad was door enkele leden van de ouderraad omgetoverd tot het feestpaleis van BS de Leeuwerik. Dj Ger Pepels wist de leerlingen en leerkrachten in beweging te krijgen met o.a. de meezinger ‘doezend sterre’. Voor wie niet van hossen hield, waren er nog de optredens van de verschillende groepen.

Uiteraard gaven ook beide carnavalsverenigingen de Smautbulen en de Tuurhouters weer acte de presence met hun prinsen en prinsessen en een forse afvaardiging van hun raad van elf.

Een spannend moment brak aan toen uit alle klassenprinsen en prinsessen een schoolprins en schoolprinses moest worden geloot. Anne uit groep 8 en DJ uit groep 7 waren de gelukkigen.

Op het eind van de carnavalsviering werden alle kinderen door prins Jack, prins Maarten en prinses Ilya getrakteerd en kwam er helaas een einde aan een hele gezellig dag.

Terug naar Nieuws